g
This is Bumble B, a fresh theme for creative agencies, businesses & artists

auguststraße 245, 10117 berlin

office@bumblebee.com

Follow Us On:

Specialiteiten

Copywriting

Teksten schrijven, dat kan tegenwoordig bijna iedereen. Maar een foutloze, wervende en boeiende tekst schrijven? Dat is een vak apart! Een copywriter, ook wel tekstschrijver genoemd, heeft als specialisme het schrijven van teksten. Meestal zijn deze teksten bedoeld ter promotie van een bedrijf, product, dienst of merk en daarom veelal wervend en activerend, met als doel om aan te zetten tot actie.

De tekst kan geschreven zijn voor een flyer, folder of brochure maar ook voor een commercial, script, magazine of artikel. Bij RVG Productions werken meerdere copywriters die schrijven voor allerlei doeleinden; we schrijven zelfs boeken!

Een goede copywriter schrijft (nagenoeg) foutloos Nederlands en beheerst diverse schrijfstijlen, zoals creatief of zakelijk. En ja, onze tekstschrijvers kunnen ook SEO-teksten schrijven. Ook al is dit handig; is een tekst niet interessant of relevant, dan leest niemand het.

Weten wat mogelijk is? Neem contact met ons op.

Fotografie

Fotografie is onmisbaar bij het vertellen van verhalen. Foto’s kunnen je raken, emoties opwekken of een proces in gang zetten. Een goede foto blijft plakken op je netvlies en vertelt heel veel. Productfoto’s voor op je website of een profielfoto voor op social media.

Een goede foto zorgt voor herkenbaarheid en identiteit van jouw bedrijf, merk of product en weet het juiste gevoel over te brengen. Fotografie kan dan ook een gehele campagne ‘dragen’.

Sinds we digitaal fotograferenn en gebruik kunnen maken van animatie, 3D en compositing (beeldmanipulatie) zijn de mogelijkheden ongekend. 

Bekijk Hier Ons Werk

Video

Video is belangrijk voor jouw bedrijf of merk, daar kun je niet omheen. Onze hersenen verwerken visueel verkeer maar liefst zestig procent sneller dan tekst. Hierdoor blijft een video veel beter hangen en zet het makkelijker aan tot actie.

Met een video kun je nieuwe klanten aantrekken, een emotionele boodschap overbrengen of aandacht vragen voor een bepaald onderwerp.

Of het nou een commercial voor televisie is of een filmpje voor web en social; zolang jouw video maar uniek, treffend, onderscheidend en vindbaar is, sla je met video nooit de plank mis.

Bekijk Hier Ons Werk

Animatie

Animatie? Dat is toch een tekenfilm? Ja, zoiets. Het is simpel gezegd een hele serie van opeenvolgende beelden. Die beelden, bijvoorbeeld foto’s of tekeningen, zetten we snel achter elkaar waardoor er beweging ontstaat. Het lijkt dus bewegend beeld, echter is dat stiekem een illusie. 

Animatie komt voor op televisie, in boeken, op het internet, in films. Zelfs in foto’s. Het bestaat al eeuwen want heel vroeger was het al te zien in grotten.

Met animatie kun je iets heel ingewikkelds op een simpele manier uitleggen. Dit is ideaal bij complexe processen, producten of wanneer je veel cijfers en data hebt. Het is ook heel gaaf om naar te kijken, dankzij technieken zoals compositing, 2D, 3D en VFX.

Bekijk Hier Ons Werk

Design

Design omvat de volledige visuele identiteit en het imago van jouw bedrijf, product, merk of dienst. Het zijn alle uitingen naar buiten, dus de volledige presentatie. Ook wel corporate identity of brand identity genoemd. Het is terug te zien in alle (communicatie)middelen.

Design draait om kleuren, stijlen, elementen en vormen en ook om slogans en tone of voice. Als je het goed wilt doen, laat je het design zoveel en zo consistent mogelijk in alle uitingen terugkomen zoals website, huisstijl, (bedrijfs)kleding, basisdrukwerk zoals visitekaartjes en briefpapier, kaarten en reclameteksten.

Wij ontwerpen onder andere logo’s, presentaties, websites, (bedrijfs)kleding, basisdrukwerk, kaarten en spellen. Heb je specifieke designwensen dan denken we graag met je mee. Bekijk hier voorbeelden van webdesign en hier voorbeelden van huisstijlen.

Social Media

Social Media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram helpen je bij het vergroten van jouw bereik voor je bedrijf, merk, product of dienst. Welke kanalen je inzet, hangt af van jouw doelgroep en waar deze zich bevindt. Het is heel geschikt om je netwerk te vergroten, meer klanten te bereiken en te binden en meer zichtbaarheid te creëren.

Voor social media heb je, net als voor je website of andere externe platformen, goede, aansprekende en onderscheidende teksten en beelden nodig. Net als de tijd en de know-how om het uit te voeren. De meeste bedrijven en organisatie weten wel dat zichtbaarheid op social media belangrijk is, maar niet altijd hoe dit aan te pakken. Laat het dan aan RVG Productions over. Bespreek met ons vrijblijvend de mogelijkheden.