g
This is Bumble B, a fresh theme for creative agencies, businesses & artists

auguststraße 245, 10117 berlin

office@bumblebee.com

Follow Us On:

Specialiteiten

Branding

Branding is misschien een raar woord waar pyromanen warm van worden maar wij bedoelen hiermee dat je als bedrijf of merk uniek wilt zijn. Onderscheidend wilt zijn. Anders dan de rest.

Je wilt je eigen identiteit hebben en je op een specifieke manier positioneren in de markt. Je wilt herkenbaar zijn voor jouw klanten en vindbaar zijn voor jouw potentiële doelgroep.

Daarom ontwikkelen wij voor en met jou een sterke visie en visuele identiteit, met een eigen verhaal, om zo het verschil te maken.

Bekijk hier ons werk

Creatie

De creatievelingen van RVG Productions zetten jouw wensen, ideeën en dromen om in tal van mogelijke eindproducten.

We bedenken commercials, huisstijlen, logo’s en lookbooks maar ook websites, virtuele games en holografische projecties op doeken, muren en vloeren.

Bekijk hier ons werk

Productie

Jij wilt een productie voor jouw bedrijf of merk opzetten maar je hebt niet de mankracht, tijd of kennis om dit zelf te doen. Tijd voor RVG Productions!

Wij vertalen jouw idee naar een strategie, creëren een concept, maken een planning en leiden de gehele productie in goede banen. Dit doen we efficiënt en effectief.

Video

Video is belangrijk voor jouw bedrijf of merk, daar kun je niet omheen. Onze hersenen verwerken visueel verkeer maar liefst zestig procent sneller dan tekst. Hierdoor blijft een video veel beter hangen en zet het makkelijker aan tot actie.

Met een video kun je nieuwe klanten aantrekken, een emotionele boodschap overbrengen of aandacht vragen voor een bepaald onderwerp.

Of het nou een commercial voor televisie is of een filmpje voor web en social; zolang jouw video maar uniek, treffend, onderscheidend en vindbaar is, sla je met video nooit de plank mis.

Bekijk hier ons werk

Animatie

Animatie, dat is toch een tekenfilm? Zoiets, ja. Het is simpel gezegd een hele serie van foto’s of tekeningen die we snel achter elkaar zetten waardoor beweging ontstaat.

Animatie is dus getekend, met de hand of op de computer. Je ziet het overal terug; heel vroeger in grotten, tegenwoordig op televisie, in films, op het internet, in boeken en in foto’s.

Met animatie kun je iets heel ingewikkelds op een simpele manier uitleggen. Ideaal bij complexe processen of cijfers en data. Het is ook heel gaaf om naar te kijken, dankzij technieken zoals compositing, 2D, 3D en VFX.

Bekijk hier ons werk

Fotografie

Met fotografie vertel je op een hele krachtige manier met stilstaand beeld een verhaal. Jouw verhaal, het verhaal van jouw bedrijf of merk. Een goede foto blijft plakken op je netvlies.

Een goede foto zorgt voor herkenbaarheid en identiteit en weet het juiste gevoel over te brengen. Een goede foto kan een gehele campagne ‘dragen’.

Dankzij de komst van digitale fotografie zijn de mogelijkheden ongekend! Animatie, 3D en compositing veranderden de wereld van fotografie voorgoed. Goodbye analog, hello digital!

Bekijk hier ons werk