g
This is Bumble B, a fresh theme for creative agencies, businesses & artists

auguststraße 245, 10117 berlin

office@bumblebee.com

Follow Us On:

Over Ons
It’s time to ...

… get to know OUR VISION

RVG Productions gelooft in de kracht van verhalen vertellen, ook wel storytelling genoemd. Een goed verhaal vertellen, op een unieke, herkenbare en vindbare wijze: dat is een uitdaging! Eentje die wij graag aangaan en waarmee we jarenlange ervaring hebben. Iedereen heeft een verhaal, mensen en bedrijven ook. Het is belangrijk om zo’n verhaal op de juiste manier te vertellen, wil je de verbinding met je doelgroep maken en zichtbaar zijn. Wij vinden dat elk verhaal uniek is en de juiste aandacht verdient.

We zorgen ervoor dat jouw verhaal aan het juiste publiek via het juiste kanaal wordt verteld, in welke vorm dan ook. Daarom maken we foto’s, video’s, animaties. En schrijven we teksten voor boeken, scripts, flyers of websites. Wij maken wat jouw verhaal nodig heeft, zowel voor online als offline. Hiervoor hebben we alles zelf in huis; de mensen, de kennis, de apparatuur. We creëren en produceren, met veel liefde, passie en humor. We gaan altijd voor kwaliteit, tegen een betaalbaar uurtarief. Zodat onze klanten blij zijn en daardoor wij ook.

Fotostudio

Onze fotostudio is er één van hoog niveau. Tal van lichtvormers zijn aanwezig, groot en klein. Net zoals een lichtmeter, kleurenfilters, verschillende kleuren achtergrondrollen, een rookmachine en een visagiehoek. We werken met high-end apparatuur van merken zoals Elinchrom, Sekonic en Canon. Dankzij al deze middelen is er ongelooflijk veel mogelijk als het gaat om fotografie.

It’s time to ...

… see HOW WE WORK

JIJ hebt een verhaal en de hele wereld mag dat weten. Dat verhaal mag gezien, gehoord, gevoeld worden maar hoe pak je dit aan? Je maakt vrijblijvend een afspraak met ons en vertelt jouw idee. Wij brengen jouw verhaal in kaart en kijken naar het verhaal áchter het verhaal. Dit doen we door middel van een stukje analyse, onderzoek en strategiebepaling. Daarna stellen we vast welk verhaal we willen vertellen, aan wie, op welke manier en via welke kanalen. Onze aanpak is hierbij crossmediaal, dit betekent dat we meerdere mediakanalen gebruiken en inzetten. 

Vervolgens gaan we het verhaal creëren en produceren. Onze creatievelingen slaan maaltijden en nachten over, hobby’s en sporten worden verwaarloosd. We bedenken creaties van achter de computer of onder de douche en tussendoor houden we je op de hoogte van onze vorderingen. Al onze producten kunnen we hierbij inzetten: fotografie, video, animatie, copywriting, social en design (grafisch en web). Daarna gaan we het verspreiden. 

We werken niet voor onze klanten, maar mét. Gezamenlijk stellen we doelen op en zorgen we ervoor dat deze gehaald worden. Wanneer je een samenwerking aangaat met ons, dan is dit veelal voor langere tijd. Regelmatig werken we bij jou op locatie, om zo makkelijk en snel te kunnen schakelen. Ook heb je altijd een vast aanspreekpunt en onbeperkt toegang tot het multidisciplinaire team. Met elkaar bereiken we de beste en mooiste resultaten op het gebied van content, creatie, productie, design en branding. Time to say ‘cheers to that!’

It’s time to ...

… MEET US

RVG’ers zijn toegewijde mensen, met ieder hun eigen specialisme. Ze zijn gewoon bijzonder en bijzonder gewoon. Allemaal vinden ze betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid, samenwerken en plezier maken belangrijk. Ze houden van reizen, zijn creatief, gedreven en eigenwijs. Net als Robert; hij begon in 2000 als fotograaf en maakte van zijn hobby zijn werk. Vanuit Studio van Ginkel, ontstond RVG Photography en inmiddels RVG Productions.

Robert van Ginkel
Creatie en fotografie
Haroz Cambest
Visagie en styling
Akis Karamanlis
Creatie en animatie
Michael Hurenkamp
Web design en ontwikkeling
Marjanne van Ginkel-Vroom
Strategie en schrijven
Barry van de Laar
Animatie en design
Esther Zwarts
Fotografie en beeldbewerking
Joël Vegt
Creatie en beeldbewerking
Rody Rol
Video en productie
Dicky van Hamersveld
Creatie en design
Paul Maarten Vis
Video en editen
Ruby Salazar
Fotografie en schrijven
Iskander Mos
Animatie en editen
Pauline Tournier
DTP en grafisch design