g
This is Bumble B, a fresh theme for creative agencies, businesses & artists

auguststraße 245, 10117 berlin

office@bumblebee.com

Follow Us On:

Over Ons
It’s time to ...

… get to know OUR VISION

RVG Productions gelooft in de kracht van verhalen vertellen, ook wel storytelling genoemd. Een goed verhaal vertellen, op een unieke, herkenbare en vindbare wijze: dat is een uitdaging! Eentje die wij graag aangaan en waarmee we jarenlange ervaring hebben. Iedereen heeft een verhaal, mensen en bedrijven ook. Het is belangrijk om zo’n verhaal op de juiste manier te vertellen, wil je de verbinding met je doelgroep maken en zichtbaar zijn. Wij vinden dat elk verhaal uniek is en de juiste aandacht verdient.

We zorgen ervoor dat jouw verhaal aan het juiste publiek via het juiste kanaal wordt verteld, in welke vorm dan ook. Daarom maken we foto’s, video’s, animaties, zelfs holografische projecties. En schrijven we teksten voor boeken, scripts, flyers of websites. Wij maken wat jouw verhaal nodig heeft, zowel voor online als offline. Als allround mediaproductiebedrijf hebben we hiervoor alles zelf in huis; de mensen, de kennis, de apparatuur. We creëren en produceren, met veel liefde, passie en humor. We gaan altijd voor kwaliteit, tegen een betaalbaar uurtarief. Zodat onze klanten blij zijn en daardoor wij ook.

Fotostudio

Onze fotostudio is er één van hoog niveau. Tal van lichtvormers zijn aanwezig, groot en klein. Net zoals een lichtmeter, kleurenfilters, verschillende kleuren achtergrondrollen, een rookmachine en een visagiehoek. We werken met high-end apparatuur van merken zoals Elinchrom, Sekonic en Canon. Dankzij al deze middelen is er ongelooflijk veel mogelijk als het gaat om fotografie. De fotostudio is onderdeel van onze studio in de Plaspoelpolder, regio Rijswijk / Den Haag. Dit is het hart van de Randstad en goed te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Verhuur

Onze fotostudio is te huur; per uur, dagdeel of dag. Inbegrepen zijn de lampen, achtergrondrollen en visagiehoek. Je kunt de huur uitbreiden met diverse onderdelen zoals apparatuur, regie, productie, visagie, styling en catering. Neem contact op met Robert van RVG Productions om de mogelijkheden te bespreken en een prijsopgave te ontvangen.

It’s time to ...

… see HOW WE WORK

JIJ hebt een verhaal en de hele wereld mag dat weten. Dat verhaal mag gezien, gehoord, gevoeld worden maar hoe pak je dit aan? Je maakt een afspraak met ons en vertelt jouw idee. Wij brengen jouw verhaal in kaart en kijken naar het verhaal áchter het verhaal. Dit doen we door middel van een stukje analyse, onderzoek en strategiebepaling. Daarna stellen we vast welk verhaal we willen vertellen, aan wie, op welke manier en via welke kanalen. Onze aanpak is hierbij crossmediaal, dit betekent dat we meerdere mediakanalen gebruiken en inzetten. 

Vervolgens gaan we het verhaal creëren en produceren. Onze creatievelingen slaan maaltijden en nachten over, hobby’s en sporten worden verwaarloosd. We bedenken creaties van achter de computer of onder de douche en tussendoor houden we je op de hoogte van onze vorderingen. Al onze producten kunnen we hierbij inzetten: fotografie, video, animatie, copywriting, social en design (grafisch en web). Daarna gaan we het verspreiden. 

Bij RVG Productions werken we niet voor onze klanten, maar met. Gezamenlijk stellen we doelen op en zorgen we ervoor dat deze gehaald worden. Wanneer je een samenwerking aangaat met ons, dan is dit veelal voor minimaal drie maanden, vaak langer. Meestal werkt een RVG’er ook 1 dag of meer bij jouw op locatie, als tijdelijke collega, om zo makkelijk en snel te kunnen schakelen. Je hebt dan altijd een vast aanspreekpunt en onbeperkt toegang tot het multidisciplinaire team van RVG. Met elkaar bereiken we de beste en mooiste resultaten op het gebied van content, creatie, productie, design en branding. Time to say ‘cheers to that!’

Greenscreen

Onze greenscreen studio is er één van formaat. Perfect uitgelicht zodat ‘keyen’ simpel en snel gaat. We gebruiken de greenscreen voor fotografie maar ook voor video, commercials en holografische projecties. Op de grote televisie zijn de opnames live te volgen. De greenscreen studio is onderdeel van onze studio in de Plaspoelpolder, regio Rijswijk / Den Haag. Dit is het hart van de Randstad en goed te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Verhuur

Onze greenscreen studio is te huur; per uur, dagdeel of dag. Inbegrepen zijn de lampen, achtergrondrollen en visagie hoek. Je kunt de huur uitbreiden met diverse onderdelen zoals apparatuur, regie, productie, visagie, styling en catering. Neem contact op met Robert van RVG Productions om de mogelijkheden te bespreken en een prijsopgave te ontvangen.

It’s time to ...

… MEET US

RVG’ers zijn toegewijde mensen, met ieder hun eigen specialisme. Ze zijn gewoon bijzonder en bijzonder gewoon. Wat ze gemeen hebben is dat ze betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid, samenwerken en plezier maken belangrijk vinden. Ze houden van reizen, niet geheel onbelangrijk, want bij RVG Productions werken we niet alleen vanuit de studio. Ook op locatie, zowel in binnen- als buitenland. RVG’ers zijn creatief en gedreven, leveren kwaliteit van hoog niveau tegen normale tarieven.

Robert van Ginkel richtte in 2000 het bedrijf op, destijds vanuit de merken RVG Photography en Studio van Ginkel. Robert begon zijn carrière als commercieel beroepsfotograaf en breidde dit steeds verder uit, met als resultaat: RVG Productions, een allround mediaproductiebedrijf. Gespecialiseerd in fotografie, copywriting, video en animatie.

Robert van Ginkel
Founder & Managing Director
Haroz Cambest
Make-up artist
Akis Karamanlis
Creative & Animator
Michael Hurenkamp
Web Designer
Marjanne van Ginkel-Vroom
Creative Producer & Copywriter
Barry van de Laar
Animator & Graphic Designer
Esther Zwarts
Photographer & High-end Retoucher
Joël Vegt
Creative Retoucher & Compositing
Rody Rol
Production
Dicky van Hamersveld
Creative
Paul Maarten Vis
Filmmaker & Editor
Ruby Salazar
Copywriter
Iskander Mos
Animator & Editor
Pauline Tournier
DTP & Graphic Designer

JIJ hebt een fotograaf, videograaf, tekstschrijver of animator nodig? Huur dan een RVG’er in! Zoek vrijblijvend contact met ons over de mogelijkheden via telefoonnummer +31 (0)6 4195 5959 of per e-mail: info@rvgproductions.nl